Få LEGO® Friends Campingeventyr ved elven i gave med kvalifiserende kjøp*Les mer

Få LEGO® Friends Campingeventyr ved elven i gave med kvalifiserende kjøp*Les mer

(0)
Tron: Legacy | LEGO Ideas

Tron: Legacy-historie

Finn ut mer om historien bak Tron: Historiesett.

Futuristiske fan-designere

Nedlasting fra Devon, England, er brødrene Drew og Tom de talentfulle fan-designerne bak LEGO® Ideas TRON: Legacy-sett "Som fans av Disneys TRON: Legacy-film og ivrige science fiction-fans, var det selve essensen i filmens digitale verden i filmen som vi virkelig ønsket å representere. Dette inspirerte oss til å skape den ikoniske Light Cycle-motorsykkelen, et grunnleggende element i TRON-universet."
Tom og Drews lille samling av LEGO-klosser fra barndommen, inspirerte dem til lage sine egne scener og modeller. I utformingen av LEGO Ideas-prosjektet "gjennomgikk vi gjennom flere modeller før vi kom frem til et design vi begge likte. Vi ønsket å få målestokken til LEGO-minifiguren av Light Cycle-motorsykkelen riktig, og hele fargevalget måtte gjenspeile TRON-følelsen."
"Vi var veldig glade for å oppnå milepælen med 10 000 stemmer, og at dette er vårt første LEGO Ideas-prosjekt, gjør den totale gleden enda større. Det var en stor opplevelse å samle støtte, i tillegg til å motta gode kommentarer underveis. Å skape et vellykket prosjekt kan være vanskelig og det kan ta tid. Ikke ha hastverk når du skaper en modell, da du alltid kan komme tilbake til modellen med nye ideer og kreativitet."