Careers

Bring Your Career To Life

Magasraktári Karbantartó Szenior Mérnök

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

04/24/2019

Job ID

HU2033

Category

Engineering

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!

Fókuszban: az automata magasraktár és ahhoz tartozó felrakó gépek, konveyor pályáinak mérnöki támogatása - feladatok:

- Megelőző karbantartás hosszútávú tervezése és nyomon követése karbantartási rendszerben
- Gyártói karbantartások és felügyeleti vizsgálatok szervezése, előkészítése, kiértékelése
- A Magasraktár területén dolgozó karbantartók szakmai irányítása, képzése, munkájuk ellenőrzése
- Szorosan együttműködik a termelési/logisztikai, IT, Tréning és LCI társegységekkel
- A szerviz szerződés betartatása, reklamációk, garanciális meghibásodások ríportálása
- Berendezésekhez szükséges dokumentációk karbantartása, a dokumentáció által előírt karbantartási terv végrehajtásának, dokumentálásának ellenőrzése.
- Beruházásokban a műszaki követelmények és fejlesztési javaslatok összegyűjtése és közvetítése a beszállító felé a projekt csapaton keresztül vagy akár közvetlenül

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

- Felsőfokú mérnöki végzettség (előny: villamos szakterület)
- 3 év elektromos vagy mechanikus karbantartásában szerzett gyakorlat (előny: karbantartói gyakorlat logisztikai rendszerek üzemeltetésében)
- Angol és magyar nyelv ismeret szóban és írásban
- Önálló munkavégzés, erős döntés hozatali képesség

Globális család, közös célok

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2400 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

A LEGO CSOPORT – MUNKATÁRSAINK SZERINT
“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás, Karbantartási vezető.

Csatlakozzon a LEGO Csoporthoz!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor jelentkezzen hozzánk!

LIPH