Careers

Bring Your Career To Life

Építési Project Manager

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

03/20/2019

Job ID

HU1980

Category

Project Management

Language

A nyíregyházi LEGO Manufacturing Kft. építésben-kivitelezésben tapasztalt project manager munkatársat keres.

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. Építési Project Manager pozícióját!

MIlyen feladatokat lát el az Építési Project Manager?

- Épületek teljes körű tervezési és kivitelezési munkáinak koordinálása
- Kivitelezési ütemterv nyomonkövetése, határidők biztosítása
- A kivitelezés költségkeretének tartása
- Helyszíni kivitelezési folyamat felügyelete
- Az építéshez-kivitelezéshez tartozó törvényi megfelelőségek biztosítása
- Kapcsolattartás a külső és belső partnerekkel, stakeholder management
- Műszaki dokumentáció, építési napló naprakészen tartása

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

- Felsőfokú mérnöki végzettség
- Minimum 5 év építési projektmenedzsmentben szerzett tapasztalat (előny: ipari területen szerzett kivitelezési tapasztalat)
- Minimum két, legalább 2 milliárd forintos építési-kivitelezési projekt lebonyolítása
- Magabiztos kommunikációs szintű angol és magyar nyelvtudás
- Project management szemlélet
- Nyitottság nyíregyházi munkavégzésre (minimum heti 3 nap)

Bővül a nyíregyházi LEGO Gyár!

Jelenleg három új épület-egység építése van folyamatban a nyíregyházi LEGO gyár területén, valamint egy meglévő üzemünk átalakítását is elindítjuk hamarosan. A kivitelezés alatt álló épületek összes alapterülete 15 000 m2. A funkciókat tekintve: egy új energia épülettel, egy teljesen robotizált magasraktárral és egy további raktár / kezelő épülettel bővül a gyár. Szintén 2018-ban kezdtük meg a fröccsöntő üzemünk modernizálásának tervezését, amelynek kivitelezését ez évben tervezzük megkezdeni. A négy fröccsöntő modulból kettő átépítése valósul meg 2019-ben és 2020-ban.

A LEGO Csoport – Munkatársaink szerint

„Olyan dinamikusan fejlődő szervezet ez, ami a dolgozók fejlesztésén keresztül kívánja elérni céljait, kikérve azok véleményét, és alkalmazva minden általuk megszerzett tudást. Bárkinek büszkén mondom el, hogy a LEGO Csoportnál dolgozom. Változatos a munkám, rengeteg kihívással jár, és egyúttal lehetőségem van a helyi vezetéssel és a más gyárakban dolgozó kollégákkal is együttműködni, tőlük mind szakmai tudást, mind munkamódszereket tanulni. A pénzügyi tervezés során megismerhetem a termelési folyamatokat, ezáltal még mélyebben láthatok bele azok pénzügyi lehetőségeibe és veszélyeibe, így proaktívan vehetek részt a vállalat fejlesztésében.”

CSATLAKOZZON A LEGO CSOPORTHOZ!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor kattintson a JELENTKEZZEN MOST gombra!

LIPH