Careers

Bring Your Career To Life

Trainee i Global Operations Planning & Excellence-området

Location

Denmark, Billund

Posted Date

01/31/2019

Job ID

DK7372

Category

Education

Language

Trainee i Global Operations Planning & Excellence-området

Er du ivrig efter at samle byggesten til en karriere inden for Supply Chain i en global virksomhed? Så er dette tiden til det – og LEGO Koncernen er stedet. For vi søger dig, der vil vide lidt om meget og skabe en bred forståelse af Supply Chain-sammenhænge i et globalt perspektiv.

Lær mere om global Supply Chain i praksis

Hos Novelty Interface bliver du en del af et team på 13 kolleger, der sidder midt imellem produktudvikling og Supply Chain. Det gør vi for at bygge bro og afstemme mellem de to områder. Vi holder styr på kompleksiteterne og koordinationen mellem nyhedsprojekter og Supply Chain, ligesom vi fungerer som konsulenter i produktudviklingen. Vi rådgiver ift. til produktservicemuligheder, hvordan produkter passer til Supply Chain-strukturen og opretter forskellige former for masterdata for at forankre vores aftaler mellem udvikling og Supply Chain. Som trainee bliver du involveret indgående i vores arbejde, og du lærer at:

- Repræsentere Supply Chain i nyhedsprojekter for at sikre løbende afstemning med interessenter i Supply Chain og rådgive interessenter i projekterne – også i tilfælde af, at der sker ændringer i et produkt
- Oprette og validere Supply Chain Sourcing master data til nyhedsprojekter
- Vedligeholde og opdatere Sourcing-informationer
- Supportere på diverse opgaver inden for Continuous Improvement
- Ad hoc-kapacitetsvalidering på en gruppe af eksternt producerede emner og hertil lave datagrundlag for identificering af insourcing-kandidater

Udvikling, vidensdeling, værdi …

Vi står klar til at byde dig indenfor i en verden af spændende processer, vidensdeling og gode, erfarne kolleger, der alle arbejder for at kunne inspirere og glæde dem, det hele handler om: børnene. Ønsker du en stejl læringskurve, venter der mange lærerige dialoger forude. Og du kan forvente at få ansvar, møde tillid til dine evner og få mange muligheder for at skabe værdi for andre – og ikke mindst dig selv.

Opfylder du trainee-kravene?

For at kunne blive ansat som trainee skal du opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i administration – fx via et grundforløb (HG2, HGV, HGS) fra en handelsskole. Du kan også være nyuddannet EUX’er. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), skal den være suppleret med en EUD-student uddannelsesretning kontor. Er du over 25 år, skal du også vedhæfte din realkompetencevurdering (kontakt den nærmeste erhvervsskole for at få hjælp til dette).
- Du har godt kendskab til MS Office, og du skal være i stand til at tale og skrive godt engelsk, da du kommer til at bruge sproget dagligt.
- Det er en stor fordel, hvis du allerede har erfaring med ERP systemer (vi bruger SAP), master data og/eller Supply Chain-planlægning.
- Derudover er du nysgerrig, god til at lære nyt og ser samarbejde og vidensdeling som yderst vigtige faktorer for at kunne skabe successer.
- Du kan lide at gå i detaljen og skabe struktur, men det er mindst lige så vigtigt, at du nyder at være ude blandt mennesker og har lysten til at indgå i mange dialoger.
- Du er motiveret af at arbejde med en kombination af nye opgaver og rutineopgaver, og du kan tænke kreativt i forhold til at finde måder at forbedre processer på.

Det siger en kommende kollega
”I Novelty Interface får du et bredt kendskab til store dele af forretningen, fra produktudvikling, sourcing og planlægning og helt frem til produktion og distribution til markederne. Og vi er et team med et stærkt sammenhold, der hjælper hinanden med at blive bedre,” siger Inga Vase Funch fra Novelty Interface.

Bliv en del af den globale LEGO® familie

I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt fællesskab. Vi ser meget frem til at læse din ansøgning. Husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director i Novelty Interface Lone Dahlmann lone.dahlmann@lego.com eller vores nuværende elev Kasper R. Larsen k.larsen@lego.com

Denne stilling blev lagt op den 31-01-2019 og kan være online op til 10 uger efter denne dato. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen ned.#LI-MK3