Careers

Bring Your Career To Life

Specialisten, der får LEGO klodsen til at skinne

Location

Denmark, Billund

Posted Date

02/15/2019

Job ID

DK7514

Category

Engineering

Language

Specialisten, der får LEGO klodsen til at skinne

Er du perfektionistisk med sans for detaljen?
- Og kan du se det spændende i at være vedholden og fokuseret på kvalitet? I Elements & Moulds skal vi opbygge en helt ny funktion, hvor vi polerer indsatse til vores støbeforme – er du en af vores nye medarbejdere hertil?

Medarbejdere til polering

I MD&M ønsker vi at opbygge en intern polér funktion, der leverer polerede indsatse til vores interne produktion af støbeforme, og derved være med til at sikre kvaliteten på vores støbeforme altid er i top. Afdelingen vil bestå af et team på 4 medarbejdere i E&M, MD&M Manufacturing på Kløvermarken.

Kvalifikationer

Den rette kvalitet for en poleret indsats kan opnås ved hjælp af maskine og robotudstyr, men kun ved hjælp af det rigtige håndværk. Et håndværk der kræver at du kan:
- Fokuserer på opgaven indtil den er løst, uanset hvor lang tid det drejer sig om.
- Arbejde med en høj kvalitetssans og har forståelse for vigtigheden af god kvalitet.
- Være omhyggelig og arbejde med små nøjagtigheder.
- Sidde stille og arbejde alene/fokuseret uden forstyrrelse.
- Være vedholdend, selvom der kan gå timer – nogle gange dage – inden kvaliteten er tilfredsstillende.

Baggrund

Din baggrund er ikke det vigtigste, men har du kendskab til bearbejdning i stål og teknisk indsigt, vil det klart være en fordel. Vi forventer til gengæld at du er god til at bruge dine hænder, har den rigtige indstilling til kvalitetsarbejde, kan tænke selvstændigt, er stabil og kan leverer dine opgaver i henhold til aftaler. Det er en forudsætning at du forstår, læser og taler dansk og/eller engelsk.
Du skal på sigt kunne se dig selv som en specialist, og udviklingen i jobbet består i hele tiden at holde sig på forkant med nye krav til poleringsopgaven.

Du bliver, efter en test- og oplæringsperiode, ansat i en fast timelønsstilling på 37 timer ugentligt i jobgruppe 4. Der planlægges på sigt med aftenhold.

Bliv en del af den globale LEGO Familie

I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt fælleskab. Vi ser meget frem til din ansøgning – brug venligst APPLY NOW-knappen foroven eller -neden, og husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Martin Hass Møller på tlf.: 24 85 50 56. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og kalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen ned.
Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen ned.


#LI-PT1