OPORTUNIDADES PROFESIONALES

Haz realidad tu profesión

Reparatør til LM - Weekendhold

País

Denmark, Billund

Fecha de publicación

09/09/2019

Id. de la oferta de trabajo

DK8472

Categoría

Production and Technical

Idioma

Reparatør til LM - Weekendhold Har du erfaring med fejlfinding og reparation både på mekanik og el, og vil du spille en vigtig rolle i et lille, tæt team, der arbejder med vedligehold af Logistik systemer på Kornmarken.

Vedligehold og reparation med selvstændigt ansvar i opgaverne

Du bliver en del af Logistic Maintenance, hvor du indgår som reparatør på Weekendhold i støberiet på Kornmarken i Billund. Her er vi 29 kollegaer på forskellige skift, der udfører vedligehold, fejlfinding og reparationer. De første 3 måneder og efterfølgende får du løbende oplæring af erfarne kollegaer.

Arbejdstiden

Arbejdstiden er kl. 23:00-11:00 og 11:00-23:00 skiftende hver anden weekend.
(07:00-19:00 kan også være et behov)
2 gange 12 timer pr. weekend.

Vi servicerer matrialeanlæg til mere end 700 maskiner i støberiet. Vi sikrer at emnerne fra støbemaskinerne transporteres til højlageret via selvkørende enheder og transportbaner. På højlageret servicerer vi vores kraner og arbejder her i op til 22 meters højde. Du skal kunne holde hovedet koldt når det går stærkt. En vigtig opgave er også at sørge for en solid overlevering ved vagtskifte. Vi er en afdeling hvor vores udstyr skal køre for at Kornmarken er kørende.

Dine overordnede arbejdsopgaver

Dine overordnede arbejdsopgaver bliver:
- Mekanisk vedligehold og akutte udbedringer
- Elektrisk fejlfinding på topmoderne udstyr
- At udbedre fejl og sikre at produktionen kører
Stærk inden for el og mekaniske reparationer

Bringing it to Life ”Bliv en del af et team med et stærkt sammenhold og høj faglig viden, der er i stor udvikling samt få mulighed for at kunne gøre en stor forskel i vores produktion”, siger Christian Kornmaaler Bliv en del af den globale LEGO Familie.

I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt fælleskab. Vi ser meget frem til at modtage og læse din ansøgning – brug venligst APPLY NOW-knappen til at ansøge, og husk at vedhæfte både din ansøgning og dit CV.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Christian Kornmaaler på 5234 2626. Lørdag og søndage kl. 11:00-19:00