Careers

Bring Your Career To Life

TEST PRINT TECHNICIAN TIL PROCESSING QUALIFICATION

Location

Denmark, Billund

Posted Date

01/07/2019

Job ID

DK7171

Category

Storage & Warehousing

Language

TEST PRINT TECHNICIAN TIL PROCESSING QUALIFICATION

Ønsker du at være en del af et globalt nyhedsteam hvor hovedformålet er at modne og kvalificere nyhedsdekoreringer og procesudstyr?

Sikre world-class procesudstyr og dekoreringer med kvalitet i centrum

Er du god til at sætte kundens behov i centrum, åben for forandringer samt at tillære ny viden og kompetencer på tværs af organisatoriske tilhørsforhold? Så er du måske én af de to medarbejdere vi søger.
Jobbet som Test Print Technician består i at kvalificere nyhedsdekoreringer og procesrelaterede udstyr til de globale produktionssites.
Du vil foretage de første prøvetryk af nyhedsdekoreringer og på baggrund af disse udarbejde referencemateriale, som bliver produktionsgrundlag for produktionen. Ydermere vil du fungere som projektdeltager ved udvikling af nyt procesudstyr samt ved indkøring og godkendelse af nyt eksisterende udstyr.
Hovedformålet er at sikre et velafprøvet produktionsgrundlag så produktionen kan producere i den rette kvalitet til den rette tid.

Med hovedvægt på at vores dekoreringer og udstyr lever op til kundernes forventninger, inkluderer dine opgaver at:
- foretage prøvetryk af nyhedsdekoreringer samt forberedelse til dette
- produktionsmodne nye dekoreringer for globale produktionssteder.
- indkøre og kvalificere nyt dekoreringsudstyr
- dokumentere indkøringer og dekoreringer
- deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af standarder
- koordinere og sikre fremdrift på driftsopgaver samt forbedringsopgaver
- bidrage til uddannelse af produktionens personale ved overdragelse af nyt udstyr

Rejseaktivitet - forventelig 1-2 uger årligt

Engageret og dynamisk

Du bliver en del af et team med mange års specialisterfaring inden for dekoreringsteknik. Du skal derfor være nysgerrig og engageret i at tilegne dig læring såvel som i at bidrage med ny viden og erfaring. Du får mulighed for at dele din viden, motivere og inspirere folk omkring dig i kraft at et bredt netværk og team af dygtige og professionelle kollegaer.
Dine primære udfordringer bliver at sikre at nye dekoreringer og udstyr bliver kvalificeret i henhold til gældende kvalitetsstandarder og de forventninger, krav og evner der er på de globale produktionssites, i forhold til kvalitet og kompleksitet. Med andre ord skal du skal have et stærkt kundefokus og evne at drive denne viden ind i egne processer og standarder for herigennem at forbedre LEGO gruppens dekoreringsmuligheder i fremtiden.
- Du har erfaring med indkøring af procesudstyr, gerne inden for dekorering eller lignende
- Du har evt. erfaring indenfor kvalitetssikring, godkendelse af kvalitet eller lignende
- Du har en systematisk tilgang til opgaver
- Du har gode samarbejdsevner og er god til at dele og videregive viden på tværs af organisationen
- Du har gode IT evner (Excel)
- Du behersker engelsk på basis niveau

Bringing it to Life

”Du vil være med til at bringe nye kreative LEGO modeller til live som en del af en nyhedsproces, og vil hurtigt blive en del af et team med et stærkt sammenhold. Du spiller en vigtig rolle i dekoreringsprocessen, som gør det muligt at producere de verdensberømte LEGO Klodser” siger Senior Manager, Processing Qualification, Kristian L. G. Sørensen

Bliv en del af den globale LEGO Familie

I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt sammenbundet fælleskab. Vi ser meget frem til din ansøgning – brug venligst APPLY NOW-knappen for oven eller neden og husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV. Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Kristian Sørensen på tlf. 60606767
Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og kalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen ned.
#LI-PT1