Careers

Bring Your Career To Life

IT Ügyfélszolgálati gyakornok

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

10/18/2018

Job ID

HU1846

Category

Information Technology

Language

Gyermekkorodban a LEGO volt a kedvenced, és mindig is érdekelt, hogyan készülnek ezek a játékok?

Szívesen végeznél olyan informatikai munkát, ahol még az angol tudásod fejlesztésére is van lehetőséged?

Ha „IGEN” a válaszod, pályázd meg a nyíregyházi LEGO Manufacturing Kft. kifejezetten diákok számára meghirdetett IT Ügyfélszolgálati gyakornok pozícióját!

Feladatod: a LEGO Csoport Service Desk csapata világszerte nyújt informatikai támogatást munkatársainak e-mailben és telefonon. Ez az ügyfélszolgálatos tevékenység az egyszerűbb, könnyen megtanulható feladatok (például felhasználói név létrehozása új munkatársaink részére) a bonyolultabb problémák, incidensek kezelésére is kiterjed. Rád elsősorban az egyszerű problémák e-mailes megoldásában számítunk, de ha ügyes leszel, ki tudja?! – az informatika területén mindig van mit megoldani!

Miért érdemes jelentkezned?

- nem szükséges előzetes tapasztalat: minden munka-folyamatra megtanítunk, és csak azután engedjük el a kezed, amikor megbizonyosodunk, hogy képes vagy az egyes feladatok önálló ellátására.
- rugalmas munkarend: ha legalább heti 3 napot tudsz jönni dolgozni, már érdemes beadnod a jelentkezésedet!
- angol nyelvtudás szinten tartása és fejlesztése: mivel a világ minden tájára nyújtunk informatikai támogatást, ez a pozíció kiváló lehetőség angol tudásod pallérozására!
- bepillantás egy nemzetközi cég mindennapjaiba: benyomást szerezhetsz, milyen is lehet egy hatalmas multinacionális vállalatnál dolgozni!
- karrierút lehetősége: amennyiben hosszú távon is szívesen végeznél ilyen jellegű munkát, és mi is látjuk benned a potenciált, nyitott főállású pozícióinknál figyelembe fogjuk venni az itt szerzett tapasztalataidat!

Mit várunk el Tőled?

- aktív hallgatói jogviszonyt
- kommunikációs szintű angol nyelvtudást
- felhasználói szintű informatikai tudást (elsősorban MS Windows és Office programok)
- pontos, precíz munkavégzést

Várjuk a jelentkezésed!