Careers

Bring Your Career To Life

Épületüzemeltetési karbantartó

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

01/02/2019

Job ID

HU1911

Category

Facility/Building Management

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. Épületüzemeltetési karbantartó pozícióját!

Milyen feladatokat lát el nálunk egy Épületüzemeltetési karbantartó?

- Az épületüzemeltetéshez tartozó egységek (hűtő és fűtő berendezések, légtechnikai egységek, nyílászárók, vizesblokkok, stb.) működésének felügyelete
- Kiszolgáló berendezéseken felmerülő hibák elhárítása
- Szükség szerinti részvétel a megelőző karbantartási munkákban
- Aktív részvétel az elemző-fejlesztő munkafeladatokban
- Munkakörhöz kötődő adminisztratív feladatok: munkalapok és anyagigénylők készítése

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

- Középfokú végzettség
- Előny: épületgépész szakképzettség
- Hasonló területen (épületüzemeltetés, gépkarbantartás) szerzett szakmai tapasztalat
- Felhasználói szintű Office ismeret
- Pontos, precíz munkavégzés
- Jó probléma megoldó készség
- Hajlandóság műszakos munkavégzésre

Globális család, közös célok

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2400 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

Csatlakozzon a LEGO Csoporthoz!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor kattintson a JELENTKEZZEN MOST gombra!

A LEGO Csoport – Munkatársaink szerint
“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás, karbantartási vezető.