Careers

Bring Your Career To Life

Termelési elemző (fröccsöntés)

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

06/18/2019

Job ID

HU2079

Category

Production and Technical

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!

MILYEN FELADATOKAT LÁT EL A TERMELÉSI ELEMZŐ?

• Fröccsöntési modul támogatása: reklamációk kezelése, probléma kivizsgálásokban részvétel, egyéb napi feladatok, amelyek a működés során felmerülnek
• Termelési adatgyűjtő rendszerek használata, felügyelete, fejlesztése
• Adatgyűjtés, riportok, vizualizációk készítése, folyamatos fejlesztése
• Standard riportok elkészítése, frissítése
• Kapcsolattartás társterületek, más gyártó egységek elemzőivel

AMI A POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES:

• Középfokú végzettség
• Termelési területen szerzett tapasztalat
• A pozíció betöltésénél előnyt jelent:
- Hasonló, elemzői tevékenységben szerzett tapasztalat
- PowerBI / SAP Lumira / adatvizualizációs szoftver ismerete
- SAP / SAP BW (BI) ismeret
• Haladó MS Office, és ezen belül is haladó Excel tudás
• Angol nyelvtudás (társalgási szintű nyelvutdás előny)

GLOBÁLIS CSALÁD, KÖZÖS CÉLOK

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2500 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

A LEGO CSOPORT – MUNKATÁRSAINK SZERINT

“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás,

CSATLAKOZZON A LEGO CSOPORTHOZ!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor pályázza meg pozíciónkat a LEGO karrieroldalán (www.LEGO.com/careers)!