Careers

Bring Your Career To Life

Gépkezelő operátor (Csomagoló)

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

05/13/2019

Job ID

HU2048

Category

Production and Technical

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!

Milyen feladatokat lát el nálunk a Gépkezelő Operátor a csomagoló területen?

- Csomagoló gépek zavartalan működésének biztosítása, folyamatos anyagellátása
- Kisebb karbantartások elvégzése a gépeken, géptakarítás
- Gépbeállítás, átállások levezénylése
- Eszkaláció karbantartási osztály felé
- Mintavételes termékellenőrzés

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

- Középfokú végzettség (előny: érettségi)
- Gépkezelőként szerzett szakmai tapasztalat
- Műszaki-technikai látásmód
- Tanulási hajlandóság
- Jó problémamegoldó készség
- Hajlandóság műszakos munkavégzésre

Globális család, közös célok

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2400 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

Csatlakozzon a LEGO Csoporthoz!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor kattintson a JELENTKEZÉS gombra!

A LEGO Csoport – Munkatársaink szerint
“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás, LEGO