Careers

Bring Your Career To Life

Værktøjsmager med erfaring indenfor Gnist & Fræsning - Aftenhold

Location

Denmark, Billund

Posted Date

04/11/2019

Job ID

DK7860

Category

Production and Technical

Language

Værktøjsmager med erfaring indenfor Gnist & Fræsning - Aftenhold

Har du en baggrund, hvor du har opbygget erfaring indenfor Sænk- og tråd gnist samt fræsning, så har du nu chancen for at blive en del af den Centrale Maskinværksted i LEGO Koncernen i Billund. Glæd dig til en afvekslende hverdag i selskab med gode kolleger og avancerede værktøjsmaskiner.

Fremstil formdele til støbeforme.

Sammen med det centrale maskinværksted, Global Supply Chain, i Billund er vi en del af fremstillingen af formdele til vores avancerede støbeforme. Her bliver din opgave at:

- Fremstille formdele med højpræcision, der skal monteres i produktionsforme, som støber i Billund og på partner-støberier rundt om i verden
- Fremstille formdele til de forme som har defekte dele, efter slid el. havari, så de teknisk igen kan producere efter emne- og formkvalitet

Erfaren værktøjsmager

Det er en fordel, hvis du kan engelsk og kan arbejde med IT på brugerniveau.
Sætter pris på kvalitet og kan arbejde effektivt på egen hånd og sammen med dit team
Du holder hovedet koldt og prioriterer dine opgaver, også når tingene går stærkt.

Kvalifikationer

- Du har en baggrund som værktøjsmager – gerne erfaring indenfor forme.
- Du har erfaring med sænkgnist og tråd skæring (D-CAM-programmering)
- Det er en fordel hvis du har kendskab til CAD/CAM-programmering med 3 akset CNC Maskiner

Bliv en del af den globale LEGO Familie

Som værktøjsmager i LEGO Koncernen sørger du for, at vi bliver ved med at støbe LEGO Klodser af højeste kvalitet. Her bliver du del af en afdeling på 13, og stillingen er på fast aftenhold, hvor du indgår i en flekstidsordning.
I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt fælleskab. Vi ser meget frem til at modtage og læse din ansøgning – brug venligst APPLY NOW-knappen til at ansøge, og husk at vedhæfte både din ansøgning og dit CV.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Mould Maintenance, Jakob Midtgaard Madsen, 40881245

Denne stilling blev lagt op den 08.04.2019 og kan være online op til ti uger efter denne dato. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen ned.

Det siger din kommende leder
”Som en del af LEGO Koncernen kan du glæde dig til at blive del af en fantastisk arbejdsplads og med mange spændende muligheder,” siger Jakob.