Careers

Bring Your Career To Life

TPM Operator - weekendhold

Location

Denmark, Billund

Posted Date

01/16/2019

Job ID

DK7237

Category

Engineering

Language

TPM Operator - weekendhold

Trives du i en varieret hverdag, med forskellige udfordringer? har du øje for hvad god LEGO kvalitet er? Er du en teamplayer, som ønsker at indgå i et globalt team?

Så er du måske den nye TPM operatør på weekendhold i MQ.

Om MQ

MQ er en afdeling i Engineering, vi har et lille støberi med ca. 29 støbemaskiner, det er et miks af de forskellige typer maskiner vi har i LEGO, almindelige såvel som special maskiner og special udstyr. Vi optimere formene, tester nye koncepter, forskellige materiale typer. Kort sagt vi har lidt af alt indenfor sprøjtestøbning.

Ansvarsområder

- 1. Linje vedligehold af maskiner og udstyr.
- Opfølgning på forme.
- Kørsel af små ordre.
- Prøvetagning ved test.

Udfordringer og muligheder

Trives du med udfordringer og en foranderlig hverdag. Mikset af forme varierer konstant, så det er ikke altid muligt at forudsige dagen i morgen. Ikke to dage vil være ens, nogle dage vil det primært være maskine pasning, andre dage kan være fyldt med ordre kørsel og prøvetagninger. Du vil komme til at indgå i et lille team på tre personer.

Kompetencer:
- Gennemført operatør træning
- Gennemført 1.linje vedligehold, intern træning
- Er du fleksibel
- Team player
- Emnekvalitet/inspektionsafdelingen, intern kursus.

Bringing it to Life

Er du klar på en spændende og udfordrende hverdag, hvor innovation skal sikre en stabil støbeproces. Så skal du være en del af MQ.

Join the global LEGO® family
Hyrende manager René Svane mobil 53194747, kan kontaktes for yderligere informationer

In the LEGO Group, we succeed together, and you will be part of a global family where you will collaborate across the LEGO Community. We look very much forward to reading your application - please use the APPLY NOW button above or below, and please remember to attach a current CV.