Careers

Bring Your Career To Life

Passioneret værktøjsmager

Location

Denmark, Billund

Posted Date

02/11/2019

Job ID

DK7486

Category

Engineering

Language

Værktøjsmager

Er du en kvalitetsbevidst formværktøjsmager med sans for detaljer? Brænder du for at gøre en forskel? Trives du i en hektisk hverdag, hvor du både skal analysere problemstillinger, reparerer forme og deltage i møder?

Så er du måske vores nye værktøjsmager, som vi søger til dagholdet.

Om Mould Qualification

Mould Qualification (MQ) modtager nye sprøjtestøbeforme fra både intern og eksterne leverandører. Formene bliver testet, justeret og optimeret inden de gennemgår en slutkontrol og sendes videre til forskellige produktionssites indenfor LEGO. Formene vi optimerer producerer alle typer af LEGO-elementer.

MQ er en afdeling i Engineering. I afdelingen har vi et støberi med ca. 30 støbemaskiner af forskellig mærker og størrelser og et bredt udsnit af hvad vores produktionssites producere med. Yderligere har vi en teknisk afdeling.

I værkstedet, hvor vi justerer og optimerer formene, anvender vi følgende maskiner: CNC fræsemaskiner (CAM), drejebænk, sænkgnister, rundsliber, plansliber, universal sliber og koordinatsliber.


Dine opgaver vil blandt andet være:
- Analyserer og løse komplekse problemstillinger.
- Fremstille nye formdele.
- Justerer og tilpasse forme/formdele.
- Polering og andre manuelle opgaver.
- Samarbejde på tværs af afdelingen.
- Deltage i små projekter i afdelingen.

Udfordringer og muligheder

Du kommer til at arbejde i et team med ca. 20 kolleger. Teamet er og skal være i absolut verdensklasse inden for klargøring af forme til vores globale produktion, samt opsamler af vigtig viden til optimering af standarter.

Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier inden for sprøjtestøbning, hvor der er mulighed for at udvikle din faglige viden i sammenarbejde med dine kolleger, som er essentielle for LEGO koncernen.

Har du det der skal til?

- Du er en dygtig og passioneret værktøjsmager, der kan sit håndværk.
- Du interesserer dig for processen (materiale, maskine, form og proces).
- Du har en analytisk tilgang til opgaverne.
- Du vil være med til at udvikle afdelingen i en positiv retning.
- Du er kvalitetsbevidst.
- Du er en god kollega og holdspiller.
- Du er fleksible.
- Du trives i en travl hverdag.

Bliv en del af den globale LEGO Familie

Vi forstår at arbejde efter standarterne, men er også klar til at udfordre dem, hvis det kan gøres bedre. Vi udvikler os konstant, og vi vil gøre en forskel.

I LEGO Koncernen skaber vi successer sammen, og du kan se frem til at blive en del af en global familie og et tæt fælleskab. Vi ser meget frem til din ansøgning – brug venligst APPLY NOW-knappen foroven eller -neden, og husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Norup på tlf. nr. +4553194706 eller Peter Rasmussen på tlf. nr. +4529268763.

#LI-PT1