Careers

Bring Your Career To Life

Mechanical Engineer til Teknisk udvikling af LEGO© elementer

Location

Denmark, Billund

Posted Date

01/25/2019

Job ID

DK7306

Category

Engineering

Language

Mechanical Engineer til Teknisk udvikling af LEGO© elementer

Ønsker du at være med til at udforme designet og funktionen af de nye LEGO® elementer og derved direkte at kunne påvirke børns legeoplevelse?
Så kan vi bruge din tekniske viden til at sammenkæde design, materialer og produktionsmetoder til de nye versioner af vores verdenskendte legetøj

Hjælp os med at udvikle og optimere LEGO® elementet

I Engineering & Quality i Billund søger vi Mechanical Engineers til at hjælpe med udviklingen af det tekniske design af LEGO® Elementet. Du vil komme til at være en del af vores team af tekniske elementudviklere i Novelty Element Development (NED) med ansvar for udviklingen af de nye LEGO® elementer til vores nyhedsprojekter.

Overordnet vil du:
• Byde ind med din tekniske viden indenfor materialevalg, produktionsmetoder og produkt specifikationer til de nye LEGO® elementer
• Være en del af et udviklingsteam, hvor et tæt samarbejde mellem dig, designeren og den tekniske form-ansvarlige sikrer, at vi igennem DFM opnår det rette kompromis ift. kvalitet, udviklingstid og omkostning
• Samarbejde tæt med Creative Design, Marketing, Produktionen og andre relevante interne samarbejdspartnere
• Designe LEGO® elementer i CAD, hvor du kombinerer den kreative designers ønsker, den rette kvalitet og sikkerhedskrav, produktions muligheder og økonomiske overvejelser
• Udføre test på prototyper elementer for at sikre et optimalt element-design og produktions-setup

Vær med til at ændre verden – element for element

Ved at træde ind i NED vil du blive en del af et team, der stræber efter at udvikle LEGO® oplevelsen ved at skabe nye og spændende elementer, der er så innovative og udfordrende, som det er teknisk muligt.
Dette er din chance for at blive en del af vores globale og innovative udviklingsmiljø.

Kombinér din tekniske indsigt med dit indre legebarn

Du har et talent for at udvikle tekniske løsninger, og du kan ikke forestille dig noget bedre end at bruge dette talent til at udvikle nye innovative LEGO® elementer. I denne rolle er det særligt vigtigt, at du kan finde det optimale kompromis mellem design og produktion - og derigennem sikre en teknisk designløsning, der giver den bedste element-kvalitet.

Vi forestiller os, at du:

• Har en teknisk uddannelse, f.eks. ingeniør indenfor plastmaterialer, mekanisk konstruktion eller støbeteknologi
• Ved hvordan du balancerer kreative og innovative ideer med virkelighedens muligheder i fremstilling og produktion
• Har talent for og erfaring med 3D CAD design
• Sætter en høj standard for kvaliteten af dit eget arbejde
• Har gode samarbejdsevner og trives i en stor organisation med et multikulturelt miljø
• Kan kommunikere på engelsk, i både skrift og tale

Bring det til live
“Det er yderst motiverende at møde ind om morgenen og vide, at dagen vil give os mulighed for at skabe det teknisk design på de nye LEGO elementer, som udvikler legeoplevelsen for børnene. I vores daglige arbejde skaber vi glæde over hele verden ved at udvikle elementer, som er lavet ud fra det rigtige kompromis mellem kreativt design og Design for Manufacturing,” siger din fremtidige kollega, Mechanical Engineer, Stine Ottosen.

Bliv en del af den globale LEGO familie

I LEGO gruppen opnår vi succes sammen, og du vil blive en del af en global familie, hvor du kan bruge din kreativitet og opleve et inspirerende og udfordrende udviklingsmiljø. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Husk at vedhæfte din ansøgning og et opdateret CV på dansk eller engelsk.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, så ring til Senior Manager, NED, Thomas Madsen på +45 52342551

Stillingen er slået op 25-01-2019 and vil være online ind til 10 uger efter denne dato. Vi har ikke ansøgningsdeadlines på vores stillinger, men kalder kandidater ind til ansættelsessamtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.
#LI-BA1