Careers

Bring Your Career To Life

Gépbiztonsági mérnök

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

02/19/2019

Job ID

HU1953

Category

Production and Technical

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!

Milyen feladatokat lát el nálunk a Gépbiztonsági mérnök?

- Új, régi illetve fejlesztés alatt lévő gépek és munkaeszközök vizsgálata, értékelése az érvényben levő biztonsági szabványok alapján
- Gépbeszerzéssel és beszállítással kapcsolatos projektek biztonságtechnikai szempontból történő támogatása
- Helyszíni kockázatbecslések elvégzése a biztonságtechnikai és EHS megfelelőségeknek megfelelően
- A törvényi besorolásoknak való megfelelés ellenőrzése és biztosításának támogatása (villamos biztonságtechnika, ergonómia, biztonságtechnikai tervezés, hallható zaj, tűzveszély, személyi sérülésveszély és gépezet dokumentáció)
- Részvétel telephelyi biztonsági témájú bejárásokon, szemléken – a megbeszélések eredményeinek rögzítése, dokumentálása és szoros kapcsolattartás az érdekelt felekkel
- Aktív részvétel gépbiztonsággal kapcsolatos fejlesztési projektekben
-Rendszeres együttműködés és kapcsolattartás a helyi és globális EHS szervezetekkel

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

- Villamosmérnöki végzettség
- Minimum 3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat (munkaeszközök, villamos berendezések biztonságtechnikai vizsgálata)
- Aktuális biztonságtechnikai ismeretek, vonatkozó jogszabályok ismerete
- Előny: PCSchematic Automation ismerete
- Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
- Jó problémamegoldó képesség
- Pontos, precíz munkastílus

Globális család, közös célok

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2400 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

Csatlakozzon a LEGO Csoporthoz!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor jelentkezzen!

A LEGO Csoport – Munkatársaink szerint
“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás, karbantartási vezető.

A munkavégzés helye: Nyíregyháza

LIPH