KARRIEREMÖGLICHKEITEN

Geben Sie Ihrer Karriere einen neuen Impuls

Kok til LE GOURMET

Ort

Denmark, Billund

Veröffentlicht am

09.03.2019

Stellen-ID

DK8529

Stellenkategorie

Unlisted

Sprachen

Kok til LE GOURMET, LEGO House, Billund

Vi søger en ambitiøs og gastronomisk stærk kok på fuldtid med sans for detaljen til LE GOURMET i LEGO House. Vil du være med til at skabe verdensklasse oplevelser for vores gæster?

Og har du passion for at levere værtsskab, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet, kreativitet, madglæde og arbejdsglæde? Så send os din ansøgning og bliv en del af et fantastisk team!

LEGO House er et oplevelseshus hvor vi skaber uforglemmelige verdensklasse oplevelser for vores gæster gennem kreativitet og leg. Som Kok i LE GOURMET vil du blive en del af et mindre team af dygtige og passionerede medarbejdere der brænder for at give gæsterne en helt særlig og ÆGTE gourmet oplevelse. Du skal i perioder arbejde selvstændigt, hvor du er den eneste kok i restauranten. Derfor kræves det at du er kompetent, detaljeorienteret og selvstændig reflekterende.
LE GOURMET restauranten er placeret i LEGO House og har plads til 38 gæster. Vi byder både gæster fra ind- og udland samt B2B gæster velkommen. Den gastronomiske oplevelse byder på en kombination af det nordiske køkken med elementer fra det klassiske franske og vi følger naturligvis årstidernes råvarer.

Dine primære arbejdsopgaver:

Skabe verdensklasse gastronomiske oplevelser og sikre at alle vores gæster føler sig unikke og hjemme
Sørge for at køkkenet er pænt, indbydende og klar til af gæster
Kvalitetssikre at hver eneste oplevelse lever op til vores høje standard ”Det bedste er ikke for godt”
Bidrage til at vores menu har fokus på bæredygtighed og økologi
Løbende kvalitetssikring og udvikling af menuer samt koncepter for alle serveringer
Kontrol af råvarer og færdigvarer
Interagere med gæsterne til en vis grad
Restauranten er åben tirsdag til lørdag, du har fri 2 ud af 4 weekender.

Hvem er du?

Du er faglært kok kombineret med en faglig stolthed og drives af at levere et konstant højt gastronomisk niveau. Du er inddragende, kommunikerende, detaljeorienteret og i stand til at indfri høje krav og forventninger til dig selv. Du er struktureret og omsætter ord til handling. Du er smilende og har en imødekommende udstråling, og som selv under pres formår at bevare overblikket og det gode humør. Det forventes at du sammen med de øvrige i teamet skaber mærkbare resultater til glæde for gæsterne. Du er en team player med et glimt i øjet, som brænder for at skabe en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.
Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk i tale.
I den daglige drift, er det vigtigt at du er med til at skabe en god stemning, hvorfor det er essentielt at du har en OneTeam gejst. Uanset vagtens længde eller antallet af gæster er det vigtigt at vi har det sjovt og godt sammen i LE GOURMET, såvel som på tværs af husets mange områder.

Interesseret i at blive del af noget unikt

Hvis du vil være en del af et stærkt team, så send os din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Ansøgningsfrist 18. september 2019.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Restaurant Manager LE GOURMET Kristina Funder på kristina.funder@LEGOHouse.com eller på +45 52 21 18 63
LEGO® House is a newly opened experience house. The 12,000m2 are filled with 25 million LEGO bricks ready to give LEGO fans of all ages the ultimate LEGO experience. Here you can build your own fish and see it coming to life in a digital aquarium, you can eat with robots, discover the Tree of Creativity which is 15,5 meter tall, but most of all we promise you will use your creativity and have fun.
LEGO® House has a public and a paid admission area. Even without a ticket, you can still visit LEGO Square, play on the terraces, explore the LEGO Shop and find tasty dining experiences with a LEGO twist in our Café and Restaurant areas.
If you buy a ticket you’ll get an unforgettable experience within the six experience zones.
The house itself is designed by Bjarke Ingels and consists of 21 gigantic LEGO bricks stacked on top of each other.