Careers

Bring Your Career To Life

Gépbeállító (Fröccsöntés - Change over)

Location

Hungary, Nyíregyháza

Posted Date

11/26/2019

Job ID

HU2188

Category

Production and Technical

Language

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!

MILYEN FELADATOKAT LÁT EL NÁLUNK EGY GÉPBEÁLLÍTÓ?

- A fröccsöntő gépek zavartalan működésének biztosítása
- Fröccsöntő gépek paramétereinek beállítása
- Szerszámcserék lebonyolítása
- Szerszám, illetve színcsere esetén a gép belsejének kitakarítása
- A munkafeladatokhoz kötődő adminisztrációs tevékenység ellátása

AMI A POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES:

- Középfokú végzettség (előny: műszaki végzettség)
- Munkatapasztalatban előny a műszaki területen szerzett szakmai tapasztalat
- Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek
- Műszaki érdeklődés
- Pontos, precíz munkastílus
- Probléma megoldó képesség
- Önállóság
- Nyitottság a több-műszakos munkarendre

GLOBÁLIS CSALÁD, KÖZÖS CÉLOK

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2500 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.

A LEGO CSOPORT – MUNKATÁRSAINK SZERINT

“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás,

CSATLAKOZZON A LEGO CSOPORTHOZ!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor pályázza meg pozíciónkat a LEGO karrieroldalán (www.LEGO.com/careers)!